top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • PRESS Služba  FK Radnik / PR Dejan Mirčev

ZLATANOVIĆU NA POKLON DRES SA BROJEM 100


Igor Zlatanović i Generalni direktor Marko Marković - photo FK RADNIK

Najbolji strelac Radnika i najbolji mladi igrač Super lige Srbije, Igor Zlatanović u nedelju je protiv ekipe Mačve odigrao stotu utakmicu u dresu Radnika.


Mladi talentovani napadač Surduličana sa 13 pogodaka u ovoj sezoni nalazi se na šestoj poziciji liste strelaca Super lige Srbije, a strelac je i tri pogodka u ovogodišnjem KUP takmičenju. Član je selekcije mlade reprezentacije( U21), a na prošlonedeljnoj manifestaciji "Prvi tim" izabran je za najboljeg mladog igrača u ovoj sezoni. U Radnik je stigao sredinom 2016, a po poslednje produženom ugovoru u Surdulici će ostati do sredine 2021.godine. Priznanje i uramljeni dres sa brojem "100" Zlatanoviću je na ceremoniji pre utakmice uručio generalni direktor FK Radnik, Marko Marković.


"Zadovoljan sam kako smo odigrali poslednju ovosezonsku utakicu, imali smo dosta motiva i želje za celim plenom i drago mi je da smo se pobedom oprostili i od sezone i od naših vernih navijača. Čast mi je da sam ovde ovih nekoliko godina i da sam u dresu Radnika odigrao ovaj jubilarni broj utakmica. Za sve dosad postignuto zahvalan sam upravi kluba, predsedniku Stanislavu Tončevu, sportskom direktoru Darku Gašiću, treneru Milanoviću i naravno saigračima. Veliko hvala i navijačima koji su me jako dobro prihvatili u Surdulici i dali mi podstreh za dobrim igrama i golovima. Prvenstvo je završeno, u planu je da se malo odmorim a zatim me čekaju pripreme sa reprezentacijom za Evropsko prvenstvo koje se u junu održava u Italiji i San Marinu." - kaže zadovoljno Igor Zlatanović.


Na istoj utakmici povremenom kapitenu tima, strelcu i "jakom borcu" uručeno je i priznanje i zahvalnica Milošu Milovanoviću. Za nesebično zalaganje i veliki doprinos za punih pet godina koliko nastupa u dresu Radnika, Milovanoviću je pored priznanja uručen i posvećen uramljeni dres sa brojem 3. Priznanje i zahvalnicu uručio mu je predsednik OFS Surdulica, David Milić.


Miloš Milovanović i Predsednik Opštinskog Fudbalskog Saveza Surdulica David Milić - photo FK RADNIK

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page