U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

FK Radnik: CILJ DA SE ODRŽI KOSTUR EKIPE


Ostaju verni Radniku

Sportski direktor Radnika iz Surdulice, Darko Gašić duboko veruje u afirmaciju i razvoj mladih fudbalera, kako onih iz omladinskog pogona kluba, tako i kvalitenih mladih igrača koji pristignu u Surdulicu u tim koji već petu godinu za redom ima renome stabilnog superligaša. Mišljenja je ipak da se jedino kroz kontinuitet u radu sa stabilnom ekipom može do osnovnog cilja:


„I pored dolaska novih igrača koji su na probi u dane priprema, ostajemo pri cilju na startu i ove godine da održimo kostur ekipe. Zarad pravog uspeha mora se održati kontinuitet u selekciji i smatram da Radnik ne bi trebalo da bude prepoznatljiv samo po tome da igrači odlaze odavde u bolje i veće klubove, već i da žele da ostanu u Surdulici što duže“


Gašić zadovoljno naglašava produžetak ugovora sa Urošem Damnjanovićem i Zoranom Danoskim, koji će u Radniku ostati do sredine 2021.godine. Do leta naredne pak godine u Surdulici će ostati i Vladan Pavlović i Bratislav Pejčić, koji su verni Radniku već nekoliko godina. Ugovor na period od tri godine produžio je Dušan Stevanović, a mladi golman, Stefan Ranđelović, ugovor je produžio na još godinu dana. Ranđelović, inače rođeni Surduličanin, ponikao je u Radniku, prošao sve selekcije omladinskog pogona i sa prvim timom radi od početka prošle godine.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
ling-long-najava-2.jpg
Ključne reči

Kontaktirajte nas

"Vase Smajevića" BB

17530 Surdulica

Tel/Fax: 017/814-114

E-mail: fkradniksurdulica@gmail.com

            fkradnik.pres@gmail.com

            marketing.fkradnik@gmail.com

logo mts 2.png
desktop-logo.png
new city logo 1200.jpg
Knauf Insulation Logo.jpg

​​​FK RADNIK / FC RADNIK

© 2015 - 2020 by BL DESIGN