top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • PRESS Služba  FK Radnik / PR Dejan Mirčev

RADNIK PRED PRVO KOLO NA DOMAĆEM TERENU


Slaviša Božičić i Zoran Danoski


Prvo kolo na domaćem terenu nove, sada već pete sezone medju elitom, Radnik odigrava sa ekipom Spartaka iz Subotice. U želji da nadomesti gubitak bodova sa otvaranja prvenstva, u timu duboko veruju u pobedu pred domaćom publikom i upis bodova na otvaranju sezone.


Na redovnoj pres konferenciji pred utakmicu, trener surduličana nakratko se osvrnuo i na prošlo kolo:


„Moram da se osvrnem na prethodno kolo, gde smo u najavi rekli da ćemo u gostima da odigramo hrabro i da se nećemo braniti....zaista sve čestitke upućujem igračima.....niko nije od nas zadovoljan krajnjim rezultatom, ali smo zadovoljni jednim dobrim izdanjem naših momaka, gde su oni pokazali i kvalitet i sigurno da nam treba još malo vremena za uigravanje i nadam se da ćemo u prvoj utakmici na našem terenu u ovoj sezoni jednostavno dodati još jedan kvalitet gde ćemo svi uživati i nadamo se toj prvoj pobedi koja nam je veoma bitna za nastavak sezone.- jasan je Slaviša Božičić


Konferenciji za medije prisustvovao je i fudbaler Zoran Danoski, koji se nada samo pobedi na novom terenu pred svojim navijačima:


„Cilj nam je da pred domaćom publikom osvojimo sva tri boda, verujem da ćemo svi dati svoj maksimum, verujem svojim saigračima i nadamo se da je pred nama serija dobrih utakmica gde ćemo briljirati, ne samo stelci golova već i svi ostali“ – kaže strelac prvog gola u ovoj sezoni, Zoran Danoski.

 

Novi član Radnika od juče i je i Boban Georgijev(22), krilni napadač, koji u Surdulicu dolazi iz makedonskog Sileksa. Ugovor sa Radnikom potpisao je na period od tri i po godine

63 views
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page