top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • PRESS Služba FK Radnik / PR Dejan Mirčev

Radnik pred četvrtu utakmicu prvenstva


Predstojeću prvenstvenu utakmicu Radnik u okviru 4. kola odigrava pred domaćom publikom, kada u nedelju od 20 sati dočekuje ekipu Vojvodine iz Novog Sada.


U Surdulicu dolazi jaka i čvrsta ekipa, koja je zabeležila odličan niz početnih utakmica prvenstva, ali domaćin sa velikom ambicijom igranja ove godine u plej-ofu planira da čvrsto odgovori i zadrži bodove na svom terenu.


„Jedna veoma bitna utakmica za nas u ovom ciklusu, igramo protiv jedne zaista odlične ekipe, ekipe koja je pokazala do sada da pretenduje na sam vrh tabele i sigurno da igrama i svojim kvalitetom to zaslužuje. Ekipa je od imena, od tradicije i od kvaliteta i sigurno je da će biti veoma zanimljiv meč u kome se mi sigurno nećemo prepustiti situaciji već ćemo sve učiniti da na najbolji mogući način odgovorimo ekipi Vojvodine. Biće to dobra i zanimljva utakmica, zaista jedva čekamo ovu utakmicu, a naše igre u poslednja tri kola to i obećavaju“ – kaže na konferenciji za medije trener Radnika Slaviša Božičić.


U ovu utakmicu Surduličani ulaze u jačem sastavu, zdravstveni bilten je odličan, u konkurenciji su ponovo Đorđević i Danoski, a duže minute treninga i uigravanje sa ekipom zabeležio je i novopristigli Makarić.


Kapije Gradskog stadiona u Surdulici biće otvorene sat i po pre početka susreta, ulaz na meč Radnik – Vojvodina je besplatan, a šef struke Surduličana pozdravlja takvu odluku uprave kluba i nakratko dodaje:


„To je jako sjajan potez uprave, pohvalno je to što vode računa o svemu, pružaju nam sve maksimalne uslove da ekipa napreduje i pruža ono što ovdašnja publika to i zaslužuje. Oni to znaju da jako dobro cene pa su eto i protiv Čukaričkog, bez obzira na poraz koji smo imali, komentari jako dobri i sve ćemo učiniti nastavimo takav način igre, .... da zadovoljimo našu publiku a rezultat će verovatno biti plod upravo takve igre“- istakao je na kraju Božičić

46 views
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page