U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

DOLASKOM POSLEDNJE „ŠESTORKE“ RADNIK STAVIO TAČKU NA LETNJI PRELAZNI ROK

Kraj prelaznog roka u Surdulici obeležiće dolazak šestorice igrača čime će Radnik zaokružiti spisak momaka na koje će moći da računa u narednoj sezoni i ovim se pojačava u svim segmetima i na ključnim pozicijama.

 

Prvo pojačanje Aleksandar Stanisavljević(21), bivši štoper sofijske Slavije, jedno je od zvučnijih pojačanja u zadnjem redu. Prošao je omladinsku školu CSK Moskva, a u nekoliko generacija igrao za mlađe selekcije reprezentacije Srbije. Drugo pojačanje, kada je u pitanju odbrana je štoper Žarko Marković(32), internacionalac koji je karijeru gradio u Rumuniji i Kazahstanu.

 

Treće pojačanje Surduličana je u delu ofanzive. Tu poziciju pojačaće svojim dolaskom Nemanja Tomić,(31) bivši fudbaler Partrizana, koji je na početku ove sezone bio u niškom Radničkom.

 

Po prvi put do sada Radnik medju redove prvotimaca na poziciji špica dovodi i zvučno pojačanje iz Ukrajine. Iternacionalac Jevgen Pavlov (28), u Surdulicu dolazi sa Kipra, a igračkog staža nakupio se i u Mađarskoj. Reprezentativac mlađih selekcija Ukrajine u Srbiji je jednu polusezonu proveo u lučanskoj Mladosti, a 2013. godine je kao atraktivni mladi ukrajinski golgeter svojim visinom od 1.93 bio na korak oblačenja dresa Partizana.

 

Poslednje, peto ime na koje će Radnik računati u narednom periodu je golman Nikola Vujanac(28). U Srbiji je branio mrežu vranjskog Dinama, a više godina u makedonskim klubovima Sileksu, Akademiji Pandev i  Belasici.

 

Pored igrača koji će biti u konkurenciji za stalne postave Radnika u ovoj sezoni, u Surdulicu stiže i još jednan mladi potencijal. Veljko Đorđević(18),  mladi odbrambeni igrač dolazi iz Čukaričkog. Prošao je omladinsku školu ovog beogradskog kluba,  reprezentativac naše države u mladjim selkcijama , prosleđen je na pozajmicu FK Vlasina.

Ključne reči:

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti

COVID - 19 (saopštenje FK Radnik)

17.03.2020

1/10
Please reload

linglong sliga.png
Ključne reči
Please reload