top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • PRESS Služba FK Radnik / PR Dejan Mirčev

Radnik pred dulel sa Napretkom


Dve pauze, prva zbog odlaganja meča sa Partizanom, a druga zbog odigravanja utakmica reprezentacije te i takav raspored takmičenja, doprineli su da se na terenu Gradskog stadiona u Surdulici punih trideset dana ne odigra nijedna prvenstvena utakmica.


Već u subotu, ekipa Radnika u okviru osmog kola Super lige Srbije ugostiće tim Napretka iz Kruševca, kada će se domaćoj publici predstaviti i novi stručni štab i nova lica u redovima prvotimaca.


Od perioda kadrovskih promena odigrano je jedno kolo na strani kojim prilikom je sa domaćinom utakmice, ekipom Mačve izvršena podela bodova, pa Radnik u ovom trenutku iza sebe ima dobar start, ali u medjuvremenu i već prevaziđenu krizu rezultata pa od ovog vikenda planira da na tabeli krene uzlaznom putanjom.


„Dugo smo čekali kraj prelaznog roka, i to otežava situaciju tima od početka, treba se steći kontinuitet u ekipi, radu, organizaciji. Nakon perioda toplo-hladno došao je i period da se ekipa formira do kraja i dobro su nam došle ove dve pauze da se dobro pripremimo za nastavak prvenstva. Nadam se da će to doneti rezultat. Sigurno ima pomaka u radu, kako na taktičko-tehničkom, tako i na fizičkom polju“- kaže na konferencije za medije pred utakmicu trener Radnika, Nenad Vanić.


Ekipa iz Kruševca, takođe beleži loš start prvenstva, no sada je bodovno na sredini tabele. Strateg domaćim o njima govori sa respektom:


„Protivnik jeste za svaki respekt. U naletu je, napavili su par odličnih rezultata. Ekipa je koja skoro svakoj ekipi daje golove, jako ofanzivna ekipa. U pripremi ove utakice sagledavajući sve kompletno uviđamo da kada ekipa igra na taj način ima i određene probleme. Pokušaćemo da to iskoristimo, pa se nadam da će nam to što smo uradili i pripremili doneti pozitivan rezultat, tj pobedu. Nije fraza kad se kaže da će biti teško, nijedna utakmica nije laka, trebamo svi dati maksimum, trebamo biti skoncentrisani na toj utakmici, pružiti najbolje što možemo i rezultat je tu“ – jasan je Vanić.


Vanić dodaje da je zdravstveni bilten igrača dobar, sem povređenog Pejčića na koga neće računati i za ovu utakmicu dok su svi ostali u konkurenciji za startnu postavu.


Susret dveju ekipa zakazan je za subotu od 1900, ulaznice za ovaj meč su u prodaji od četvtka. Cena karata je standradna: 200 din za istočnu tribinu, dok ulaz na tribinu Zapad košta 100 din.

36 views
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page