top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • PRESS Služba FK Radnik / PR Dejan Mirčev

Radnik pred utakmicu s Javorom


Vanić i Damnjanović

Utakmicu 10.kola Radnik odigrava u Ivanjici. Nakon jedne dobre utakmice u prvenstvu i jedne u Kupu, tim iz Surdulice se nada nastavku pozitivnog niza. Neće se dozvoliti da rezultat ponese ekipu i po rečima stratega Surduličana, ovde će biti prekretnica koja će ukazati na koju će stranu klub krenuti:


Iako imamo iza sebe dve dobre utakmice i dva dobra rezultata to nas neće poneti jer smatram da još uvek ništa nismo uradili, predstoji nam veliki rad i obaveze koje trebamo odraditi da bi ostvarili ciljeve. – kaže pred ovaj meč Nenad Vanić.


"Očekuje nas jedna teška utakmica. Odlazimo jednom čvrstom protivniku koji ima pre svega takmičarsku ekipu, znaju šta hoće, jako su disciplinovani. Mi moramo biti na maksimalnom nivou da bi ostvarili povoljan rezultat. Mislim da je dobra prilika za nas, jer pouzdanje raste iz utakmicu u utakmicu. Moramo to iskoristiti jer će ovo biti izazov za obe ekipe, pa, iako možda rano, možemo u ovom momemtu doći do odgovora na pitanje kojim putem ići u nastavku porvenstva: da li ka plej-ofu ili za neku visoku sigurnu poziciju u plej-autu. Kadrovskih problema nemamo, osim povređenog Pejčića svi su u konkurenciji pa se nadam da svi aspekti dovedu do toga da Radnik ide u Ivanjicu po jedan dobar rezultat."- dodaje Vanić.


Lično mislim da je Javor jedna čvrsta ekipa, što su pokazali evo u poslednjem meču sa Partizanom. Iz te čvste igre prave dosta problema protivnicima i prave dosta dobrih šansi. Videli smo da su u utakmici protiv Patizana mogli dati bar dva gola, ali tako je kako je. – kaže Uroš Damnjanović, strelac trećeg gola na poslednjoj utakmici.


“Kada je u pitanju naša ekipa, smatram da trebamo još da se uigramo, da nadođemo kao ekipa. Skoro smo se zaokružili kao tim. I s početka prvenstva smo krenuli dobro, igrali dobro i trebali sakupitii bodove, dal je do neke sreće ne znam, ali sad kad smo duže zajedno i postajemo tim, postajemo sve jači pa smatram da treba da se nadamo najboljem. Evo i sada, posle naše dve dobre utakmice mislim da nam samopouzdanje raste i smatram da ova naša ekipa zaslužuje puno više. To moramo pokazati na terenu, ima još dosta kola do kraja, ali kolko god da je domaćin ove utakmice čvrst mislim da trebamo da idemo po tri boda.” – dodaje Damnjanović.


Utakmica Javor - Radnik igra se na stadionu kraj Moravice u ponedeljak, a meč je zakazan za 18:00.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page