top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • PRESS Služba FK Radnik / PR Dejan Mirčev

Radnik pred utakmicu sa TSC-om


Neizvesna i vrlo teška utakmica očekuje ovog vikenda ekipu Radnika, koji će u okviru 11.kola Super lige došekati ovogodišnjeg debitanta u Super ligi, ali i dojučerašnjeg lidera na tabeli, tim TSC iz Bačke Topole.


Iako u seriji dobrih rezultata, Radnik sa optimizmom ali i oprezom ulazi u ovo kolo, visoko respektujući protivnika:


„Sigurno pričati o protivniku koji je do ovog kola bio prvi na tabeli da postoji respekt prema tome šta su oni uradili, medjutim mi imamo naš cilj i zadatak da konačno kod kuće obradujemo naše navijače. Bez obzira na ime protivnika mi ćemo se spremati i nadam se da smo spremni za pobedu.“ – kaže Nenad Vanić, šef struke Radnika.


„Gost je na čelu superligaške kolone bio do sinoć, što i govori o kvalitetu ove ekipe. Igrači su im na okupu duži vremenski period, trener vodi ovu ekipu već drugu godinu i sigurno je da su to prednosti TSC-a, ali mi smo spremni i nadam se da će sve biti onako kako mi želimo a za to je potrebno da budemo na jednom maksimalnom nivou, da svi akteri meča budu na najvišem nivou da bi mogli doći do dobrog rezultata.“


Kadrovskih problema u timu nema, nema povređenih igrača pa su svi u konkurenciji za tim u subotu, spremni da daju sve od sebe:


„Mi smo u jednoj uzlaznoj putanji i što se tiče samopouzdanja i što se tiče forme, pa se nadam da ćemo sve te aspekte iskoristiti i upoterbiti na ovoj utakmici i doći do povoljnog rezultata, tj.tri boda. Sada ulazimo u jednu fazu kada dolazimo do onoga ka čemu težimo, te se nadam da će ovo biti jedna zanimljiva utakmica i da će na kraju Radnik slaviti.“ – poručuje Vanić


Radnik se posle odigranih devet kola trenutno nalazi na 13 poziciji tabele Super lige Srbije sa ukupno osam bodova. Prekid niza pobeđenih i nerešenih utakmica gosta itekako bi Surduličanima značio na putu ka zacrtanom cilju. Neizvesnost će trajati do subote, do 18h kada će se na Gradskom stadionu u Surdulici odigrati ovaj meč.

43 views
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page