top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • PRESS Služba FK Radnik / PR Dejan Mirčev

Pred Radnikom zanimljiv meč. Surduličani očekuju još jednu pobedu u nizu.


Radnik ovog vikenda odmerava snage sa ekipom Proletera u Novom Sadu. Uzlazne putanje i dobre serije oba tima u poslednjim kolima i bod razlike na tabeli nagoveštavaju jednu tešku i vrlo neizvesnu utakmicu.


Tim iz Surdulice pauzu od petnaestak dana iskoristio je za odigravanje jedne kontrolne utakmice. Kadrovskih problema u ekipi nema i dobro pripremljeni kreću put Novog Sada, gde se nadaju čvrstoj utakmici i osvajanju novih bodova.


„Imali smo dovoljno dana da se pripremimo za ovu utakmicu. Raduje to što su momci odradili dobar posao u pauzi u smislu treninga, aktivnosti i kontrolne utakmice. Mislim da ako budemo na nivou kakvi smo bili u prethodnim utakmicama čak i ako je moguće da bude i kvalitet više, onda se možemo nadati povoljnom rezultatu u subotu“. – kaže Nenad Vanić.


„Uvek kada pričam o protivniku imam jedan respekt, tako i u ovom slučaju kada govorim o Proleteru podsećam da sam tamo proveo jedan period gde sam sa ekipom napravio odličan rezultat, fenomenalan uspeh - ulazak u Super ligu. I pored toga napominjem da se radi o jednoj ozbiljnoj ekipi, poznajem dosta igrača i ljude koji rukovode klubom i siguran sam da imaju visoke ambicije u ovom prenstvu tako da će biti jedna jako zanimljiva utakmica.“


Vanić dodaje da njegov tim odlazi u Novi Sad sa imperativom pobede, smatra da ima osnova za to, no izričit je ko i uvek: „Neka pobedi ko je bolji, al ja se nadam da će to biti ekipa Radnika“.


Većina fudbalera sastava Radnika je spremna za ovaj duel, jedino je pod znakom pitanja nastup Dušana Stevanovića, zbog povrede zadobijene u duelu sa TSC-om.


Meč Proleter – Radnik igra se u subotu od 18 časova na stadionu Karađorđe u Novom Sadu.

41 views
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page