top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • PRESS Služba FK Radnik / PR Dejan Mirčev

RADNIK NA SVOM TERENU PRED JESENJI FUDBALSKI SPEKTAKL


Vanić i Stojanović

Vanić: IMAMO PRAVO DA SE NADAMO DOBROM REZULTATU


Radnik u subotu dočekuje aktuelnog šapmiona domaćeg prvenstva.


Pripreme za ovaj meč traju još od prošle nedelje i rezultirale su pobedom u utakmici osmine finala Kupa Srbije, a tako pripremljena ekipa ulazi u meč sa trenutnim liderom na tabeli jako samouvereno i s pravom da pokaže čvrstinu, požrtvovanost i borbenost bez obzira na ime i kvalitet rivala.


Pred ovu utakmicu održana je redovna konferencija za medije u Radnikovom Pres centru na kojoj su se čula očekivanja od ovog susreta:


„Samim tim da nam u subotu dolazi rival, aktuelni šampion i trenutni lider na tabeli onda znamo šta nas očekuje. Ipak nezgodni trenutci za obe ekipe. Мi iza sebe imamo jedan poraz koji nam je, nadam se nakratko presekao pozitivan niz, ali imamo pobedu u Kup utakmici. Sa druge strane Zvezda je imala težak poraz u Ligi šampiona, i to nam je zajedničko. Ekipa Radnika će biti spremna za veliku borbu, bez obzira na ime protivnika, mi moramo dati sve od sebe da se isprsimo pred velikim rivalom i ulazimo u tu utakmicu sa idejom da napravimo dobar rezultat. Na kraju moramo da uđemo sa idejom da možemo da pobedimo velikog protivnika, kao što verujem da su i oni u Ligi šampiona imali slične ambicije kada je tako veliko ime u pitanju.“ – kaže strateg Surduličana, Nenad Vanić.


Konferenciji za medije prisustvovao je i fudbaler Uroš Stojanović koji u ovaj meč ulazi sa dosta samopouzdanja:

„Znamo ko nam dolazi, ime i kvalitet velikog protivnika nam daje i dodatni motiv i dodatnu želju da se dokažemo i pružimo svoj maksimum, jer samo uz maksimum možemo do dobrog rezultata. Mi znamo da imamo kvalitet i naravno da želimo, naročito posle poslednje uatkmice pružimo dobru partiju. Drago bi nam bilo da imamo na tribinama što više navijača, itekako bi nam značila i podška i nadam se lepom ambijentu i dobrom rezultatu“ – kaže Stojanović.


Što se tiče igračkog kadra, Vanić iskazuje zadovoljstvo na to da su mu svi igrači na raspolaganju, nema povređenih igrača niti onih koji odrađuju kartone i za duel protiv Zvezde će biti odabran kvalitetan sastav.


Karte za ovaj meč u prodaji su još od srede, interesovanje je veliko, a cene karata standardne kada se odigravaju ovakvi mečevi: Istok 500 din, Zapad 300 i tribine Sever i Jug po 200 dinara.


Utakmica Radnik – Crvena Zvezda igra se u subotu od 15:30 na Gradskom stadionu u Surdulici, a obezbeđen je i direktan televizijski prenos na kanalu prvom kanalu TV Arene Sport.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page