top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • Radnik Surdulica

Radnik spreman za predstojeći deo prvenstva. Prvi meč sa Partizanom


Radnik prolećni deo prvenstva započinje gostovanjem u Beogradu, gde će u nedelju odmeriti snage sa ekipom Partizana.


Upravo sa domaćinom meča tim iz Surdulice završio je jesenju polusezonu i svestan je težine predstojećeg nadmetanja:


“Očekuje nas teška prva utakmica u Beogradu, gde slobodno možemo reći da nemamo šta da izgubimo. Iako je domaćin favorit, normalno je da ćemo se truditi da damo sve od sebe i da se pokažemo u što boljem svetlu, a tako ćemo i videti rezultate našeg pripremnog perioda.” – kaže pred put za Beograd šef struke Radnika, Simo Krunić, koji je, može se reći, zadovoljan realizacijom pripremnog perioda:


„Izuzetno sam zadovoljan tokom priprema. Igrači su sve vreme aktivnosti što na treninzima što na utakmicama davali maksimum i ispunjavali naše zahteve. Imali smo pet kontrolnih utakmica sa izuzetno jakim protivnicima i dali smo priliku svim igračima da se pokažu i dokažu u raznim momentima. Na taj način imali su i zadatak da se nametnu za predstojeći deo prvenstva“.


A ni kapiten Dušan Stevanović nimalo nije skrivao umereni optimizam uoči gostovanja u Beogradu:


“Uzimajući u obzir pripremni period, smatram da smo se dobro organizovali za predstojeći deo prvenstva i evo već u nedelju idemo na prva tri boda bez obzira na ime protivnika. Jednostavno, daćemo sve od sebe. Najbitnije je da sprovedemo taktike kojima bi trebali zaustaviti napade pojedinaca Partizana, ali i sprovesti planove kako bi naš napadački red dominirao.”


Utakmica 21.kola, Partizan – Radnik odigrava se u nedelju od 16:00. Direktan prenos utakmice obezbeđen je na prvom kanalu TV Arene Sport.

38 views
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page