U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

Radnik pred gostovanje Napretku


Radnik u okviru 23.kola gostuje timu Napretka u Kruševcu. Treća utakmica drugog dela prvenstva biće veliki izazov i duel u koji Radnik ulazi sa ogromnim motivom. Dva meča donela su samo jedan bod na domaćem terenu i u ovom momentu od prevelikog značaja bi bila pobeda u gostima, nad timom sa desete pozicije i pet bodova više.


„Teška nas utakmica očekuje u Kruševcu od ekipe koja je u prva dva kola, poput nas osvojila samo jedan bod a pritom igra na svom terenu. Mi odlazimo na ovo gostovanje sa velikim imperativom pobede, svesni činjenice da smo u vrlo teškoj borbi za opstanak i da moramo od svake naredne utakmice izvlačiti bodove.“ – kaže pred polazak na put trener Radnika, Simo Krunić.


On dodaje da u ovim momentima situaciju otežava i smanjen broj igrača na koje ne može računati zbog povreda: Stevanović, Marković i Đorđević, dok Mitošević odrađuje kartone.


„Najverovatnije ćemo igrati ovu utakmicu u potpuno izmenjenom sastavu, imamo ostale momke koji su dobro radili na treninzima, dobro odradili pripreme i pokazali se dobro na kontrolnim utakmicama, tako da se nadam da će uspešno zameniti odstutne igrače.“


U obraćanju novinarima Krunić se nakratko osvrnuo i na poslednji meč gde ostaje žal za tri boda na domaćem terenu i podseća na detalje koji su vrlo lako doprineli promeni toka utakmice sa Mačvom:


„Sve to će doprineti novom razmišljanju i obraćanju pažnje na neke detalje za korak više. Uzimajući sve u obzir, skoncentrisaćemo se maksimalno i pokušaćemo da nametnemo svoju igru, da se suprotstavimo Napretku, jednostavno da se fokusiramo na sve i, eto, pokušaćemo da dođemo do bodova“ – dodaje Krunić


Utakmica Napredak – Radnik igra se sutra od 18h na stadionu Mladost u Kruševcu.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
ling-long-najava-2.jpg
Ključne reči

Kontaktirajte nas

"Vase Smajevića" BB

17530 Surdulica

Tel/Fax: 017/814-114

E-mail: fkradniksurdulica@gmail.com

            fkradnik.pres@gmail.com

            marketing.fkradnik@gmail.com

logo mts 2.png
desktop-logo.png
new city logo 1200.jpg
Knauf Insulation Logo.jpg

​​​FK RADNIK / FC RADNIK

© 2015 - 2020 by BL DESIGN