U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

COVID - 19 (saopštenje FK Radnik)

17.03.2020

 

Poštovani,

 

U kontekstu odluke o uvođenju vanrednog stanja i svih mera u cilju suzbijanja virusa COVID-19, u ime FK Radnik Surdulica, upućujem apel svim profesionalnim igračima našeg kluba, kao i članovima stručnog štaba, našim vernim navijačima i prijateljima kluba da se ponašaju u svemu u skladu sa merama Vlade Republike Srbije.

 

Zbog vašeg značaja našem Klubu, pozivam vas da se u aktuelnoj epidemiološkoj situaciji u Srbiji, ponašate odgovorno, samodisciplinovano, da iskažete puno razumevanje za postojeće okolnosti u kojima se našlo i „naše društvo, kao i bezmalo celo čovečanstvo“, kao i jedinstvo ponašanje i delovanje u skladu sa merama i uputstvima nadležnih organa i tela Republike Srbije. To se pre svega odnosi na mere samoizolacije, ali u da se ukoliko dođe do eventualnog pogoršanja zdravstvenog stanja, obratite najbližoj zdravstvenoj ustanovi.

 

Samo takvim disiplinovanim odnosom prema sebi i svom zdravlju, ali i prema članovima svoje porodice, prijateljima, komšijama, kolegama i svim drugim građanima koje srećemo makar samo u prolazu, možemo doprineti suzbijanju širenja virusa COVID-19.

Na kraju, dodao bih i to da je FK Radnik uz vas, te da nam se možete obratiti za bilo koju vrstu pomoći u ovoj, nimalo naivnoj zdravstvenoj situaciji u zemlji.

 

FK Radnik se u ovim momentima upravo sa tim ciljem stavlja na raspologanje svim građanima, pogotovu najrizičnijoj starosnoj grupi za svaku vrstu pomoći (dostava namirnica, dostupnih lekova, sredstva za higijenu.....).

 

U tu svrhu otvorena je telefonska linija naše Press službe za sve evenualne informacije i obaveštenja. Broj tel.je 064/662-10-20, a pozive možete upućivati u vremenu od 09h do 12h svakog dana trajanja vanrednog stanja.

 

U ime Uprave FK Radnik

P r e d s e d n i k

 

Stanislav Tončev

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti

Surdulica: „RADNIK“ ZAPOČEO PRIPREME ZA PREDSTOJEĆU SEZONU

03.07.2020

1/10
Please reload

ling-long-najava-2.jpg
Ključne reči
Please reload

</