top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • PRESS Služba FK Radnik / PR Dejan Mirčev

RADNIK U KUP UTAKMICI DOMAĆIN PARTIZANU, KARTE ZA MEČ HEROJIMA COVIDA


Četvrtfinalnu utakmicu KUP-a Srbije Radnik odigrava sa Partizanom. Iako je branioc titule favorit meča, u taboru surduličana nadaju se dobroj sportskoj priredbi i daće sav maksimum da toj u nameri spreče sutrašnjeg gosta.


“Znamo ko nam dolazi sutra. Partizan je veliko ime i davaće sve na KUP takmičenja, obzirom da je Crvena Zvezda već osvojila prvenstvo. Doći će maksimalno motivisani i spremni da prođu dalje ali mi ćemo se potruditi da ih u toj nameri sprečimo i da na sve načine zaustavimo ovu izvanrednu ekipu.” – kaže Simo Krunić na redovnoj konferenciji pred utakmicu i dodaje:


“Respektujemo protivnika i u ovu utakmicu ulazimo kao u jednu od najjačih u godini. Da bi došli do povoljnog rezultata moraćemo biti maksimalno posvećeni, moramo dati sve od sebe. Naša je prednost domaći teren,ali sa druge strane i na našu žalost igraćemo pred manjm brojem naše publike nego uobičajeno. Sve u svemu očekuje nas jedna kvalitetna i požrtvovana utakmica”


Optimista pred ovu utakmicu je i strelac gola na prošlom meču Bogdan Stamenković:


“Partizan je veliko ime našeg fudbala. Očekuje nas teška utakmica u kojoj će se gost truditi da sve polaže na osvajanje KUP-a. Prva prepreka smo im sada mi, te ćemo se potruditi da ih iznenadimo. Ako bi u toj nameri uspeli, to bi bio veliki uspeh za naš grad i sve nas” – jasan je mladi Stamenković.


Karte za predstojeću fudbalsku utakmicu četvrt finala Kupa Srbije surduličkog Radnika i beogradskog Partizana biće besplatno podeljene svima onima koji su u Surdulici podneli najveći teret u borbi protiv pandemije korona virusa.


U skladu sa odlukom kriznog štaba Republike Srbije, a poštujući sve propisane mere, utakmicu će pratiti medicinski radnici, doktori, apotekari, policijaci, predstavnici komunalnih službi, volonteri....


Utakmica četvrt finala Kupa Srbije izmedju Radnika i Partizana igraće se u sredu 3. juna na Gradskom stadionu u Surudlici sa početkom u 17.30 časova. Direktan prenos obezbeđen je na kanalu TV Arena sport 1.

67 views
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page