top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • PRESS Služba FK Radnik / PR Dejan Mirčev

Radnik pred gostovanje Crvenoj Zvezdi


Radnik u subotu gostuje u Beogradu, gde će u okviru 28. kola Super lige Srbije na stadionu „Rajko Mitić“ odmeriti snage sa ekipom Crvene Zvezde. Ubrzani raspored sa jakim protivnicima u smiraj prvenstva i teška Kup utakmica sa sobom povlače kako zamor tako i povrede igrača, no u taboru ovdašnjeg superligaša to vide kao priliku da na predstojećim mečevima pred jakim protivnicima istrče i oni sa većom i oni sa manjom minutažom.


Pred polazak za Beograd, trener Radnika, Simo Krunić, izneo je očekivanja od ovog susreta:


„Pred nama je još jedna teška utakmica, naravno igramo protiv šampiona. Pre par dana smo imali jednu vrlo tešku utakmicu u Kup takmičenju, takođe protiv branioca titule, Partizana, i može se reći da nismo imali dovoljno vremena da se odmorimo. To ukazuje da će, što se tiče fizike, biti jako teško suprotstaviti im se. Ali, i da smo odmorniji i najspremniji, smatramo da timu koji je u ovoj sezoni imao sve pobede i remije, a samo jedan poraz, biva teško suprotstaviti se. Na toj utakmici su najavili i proslavu titule pred svojim navijačima, što će nam dodatno otežati. Biće teško, ali biće ovo prilika da se pred punim tribinama dokažu naši mnogi igrači.“ - kaže šef struke Radnika.


Krunić dodaje da na Marakanu izlazi sa „promešanim“ sastavom. Kao razlog tome navodi činjenicu da se u prošle dve utakmica povredilo nekoliko igrača, a zbog kartona pravo nastupa neće imati ni Kostić.


Utakmica Crvena Zvezda – Radnik igra se u subotu od 19:00 na stadionu „Rajko Mitić“ u Beogradu, a direktan TV prenos obezbeđen je na prvom kanalu Arene sport.

26 views
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page