top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • PRESS Služba FK Radnik / PR Dejan Mirčev

SURDULIČANI ZA POČETAK PRVENSTVA U BEOGRADU


Ovogodišnje prvenstvo Radnik sutra otvara utakmicom protiv Voždovca u Beogradu. Podsećanja radi, u okviru pripremnog perioda Radnik je odlično odigrao četriti kontrolna meča, „izbrusio“ formu i spreman je za početak ovogodišnjeg takmičenja medju elitom srpskog fudbala.


Pred polazak ekipe za Beograd, u Surdulici je održana konferencija za medije na kojoj se šef struke Radnika, Simo Krunić nakratko osvrnuo na tok priprema i dolazak novih momaka u tim, a potom govorio o očekivanjima utakmice prvog kola:


„Smatram da smo ispunili plan realizacije priprema. Ispoštovali smo preporuke nadležnih da ostanemo u svojoj sredini i tu odradili sve faze priprema. Za protivnike u kontrolnim utakmicama nismo imali superligaše, već protivnike iz Prve lige Srbije, i, iako smo tu postigli dobre rezultate još uvek ne znamo kako stojimo. Iz više, pa i iz tog razloga ja kao i dosad smatram da se rezultati priprema pokažu isključivo u prvenstvu. Što se tiče novajlija, mislim da su se fino uklopili u naš kolektiv i dobro je što su sa nama maltene od početka, imali su vremena i dobru priliku da se i uklope i dokažu svojim učinkom“.


A sutrašnji meč Krunić vidi kao vrlo neizvestan i težak:


„Biće sutra teško igrati na stadionu Voždovca, što zbog veštačkog terena, što zbog odigravanja prve utakmice. Treba pokazati maksimum sa priprema. Voždovac je inače neugodan protivnik, igra na svom terenu, dobra je to ekipa, ali se još uvek medjusobno ne poznajemo. Početak je prvenstva i nijedna od ekipa ne zna kako stoji u takmičarskom smislu do nekog razigravanja. Od mojih momaka očekujem maksimalnu posvećenost i predanost čitavih 90 minuta, pogotovu u ključnim momentima, a oni će verujem, znati to prepoznati.“


Utakmica Voždovac – Radnik igra se u subotu prvog dana avgusta na stadionu „na krovu“. Početak susreta je zakazan za 19:30.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page