top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • PRESS Služba FK Radnik / PR Dejan Mirčev

KRUNIĆ: Uz dosta koncentracije do povoljnog rezultata

Fudbaleri Radnika iz Surdulice u vikendu pred nama dočekuju beogradski Partizan.


Nakon jednog trijumfa i dva poraza Radnik se pred četvrto kolo nalazi na 10. mestu, a u goste mu dolazi trenutno sedmoplasirana ekipa na tabeli Supe lige Srbije. Utakmica se igra u subotu od 19 časova na Gradskom stadionu u Surdulici bez publike, a trener Radnika Simo Krunić, itekako respektujući ime gostujućeg tima, veruje da njegova ekipa može do povoljnog rezultata uz veliku borbu i koncentraciju:


“Posle dva bolna poraza dolazi nam Partizan i teško je razmišljati da se vadimo protiv Partizana. Igramo kod kuće, nemamo prednost publike, a oni posle poraza u drugom kolu teško da će dozvoliti još neki poraz. To je ekipa koja će biti maksimalno spremna i da ide na pobedu jer svaki drugi rezultat ih dovodi u tešku situaciju” - kaže Simo Krunić.


“Trebalo bi da igramo kao dosad, uz veću dozu sreće. Jesmo svesni da su oni bolja ekipa od nas i da imaju odličan kvalitet, ali mi moramo da pokušamo da igramo slobodno, maksimalno da iskoristimo svoje prednosti, imamo koncentraciju. Mora svaki igrač da bude i bolji i skoncentrisaniji kako bismo došli do povoljnog rezultata. Sigurno nećemo igrati zatvoreni, braneći se čitavu utakmicu, već ćemo pokušati da i mi napadnemo Partizana i pokušati doći do što povoljnijeg rezultata” - dodaje Krunić.


I kapiten Dušan Stevanović veruje u svoje saigrače i nada se sutra dobroj utakmici:


“Mi i nemamo šta da izgubimo. Znamo ko nam sutra dolazi u goste, ali ako damo sve od sebe uz dozu sreće i ako ispoštujemo dogovor iz svlačionice, prenesemo sve sa treninga možemo se nadati bodovima, a i neće biti prvi put da iznenadimo Partizan.”


Utakmica Radnik - Partizan igra se u subotu, 15. avgusta od 19 časova, i igra se bez publike. Direktan prenos obezbeđen je na prvom kanalu TV Arena Sport.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page