top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • PRESS Služba  FK Radnik / PR Dejan Mirčev

Dušan Đorđević i Dušan Hodžić: PRED NAMA JAKO BITNA UTAKMICA, SVAKI BOD JE VAŽANU nadi da se ostvari prva pobeda na domaćem terenu u ovoj sezoni, fudbaleri Radnika danas sa ogromnim nestprljenjem dočekuju utakmicu i veruju da je pred njima čvrst meč i veoma bitan za beg iz opasne zone.


Trener Dušan Đorđević zadovoljan je radom ekipe na treninzima i zalaganjem svih momaka pojedinačno, međutim, još uvek je zabrinut zbog velikog broja povređenih igrača:

- I dalje smo u nezavidnoj situaciji sa tim velikim brojem povređenih igrača. Polako se taj broj smajuje, polako nam se momci priključuju treninzima. Nisam još uvek siguran ko će od njih moći u prvih jedanaest ili nam biti podrška sa klupe, jedino znam da ko god bude izašao moraće da ima ogromnu odgovornost prema ovom momentu u kome se mi nalazimo, prema klubu pre svega i prema svima nama. Jednostavno u situaciji smo da moramo da damo sve od sebe da bi došli do bodova koji su u ovom momentu ogromni. Ekipa Voždovca je u dobroj formi. Izuzetna su ekipa, ali opet kažem: mi nemamo pravo da razmišljamo drugačije nego da ko go bude na terenu danas mora da da svoj maksimum da bi uspeli da dođemo do bodova.


Defanzivac Dušan Hodžić sa optimizmom gleda na današnji duel:

- Sigurno da je pred nama teška i vrlo zahtevna utakmica, pogotovu kad igramo tri utakmice u sedam dana. Dobro je da nam se polako vraćaju neki igrači nakon povreda. Mislim da dobro radimo i ispunjavamo u potpunosti zadatke koje nam je trener i stručni štab zadao. Ekipa Voždovca je zasigurno jedan nezgodan protivnik, ali mi smo dobro skoncentrisani i nadam se da ćemo ostvariti pozitivan rezultat.


Utakmica Radnik – Voždovac igra se danas od 16h na Gradskom stadionu u Surdulici. Ulaz na stadion je besplatan, a direktan prenos meča na prvom kanalu TV Arene sport.


47 views

Opmerkingen


  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page