top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • PRESS Služba  FK Radnik / PR Dejan Mirčev

Izjava Dragana Radojičića pred utakmicu u Lučanima


Dragan Radojičić: Sigurno da posle pune radne nedelje očekujem od ekipe da reaguje na pravi način.

Očekivanja pred ovu utakmicu jesu velika i sigurno je da su i Lučanima preko potrebni bodovi jer se i oni nalaze u istoj situaciji kao i mi i da će na svom terenu tražiti pobedu. Medjutim, očekujem od svojih momaka da izadju u onom izdanju kako su trenirali ovih nedelju dana. Zaista sam zadovoljan.

Na drugoj strani imamo kadrovskih problema, ne možemo da sastavimo tim na najbolji mogući način. Imali smo problema sa povredama i nismo bili u punom pogonu. Na treningu smo imali svega sedamnaest, osamnaest igrača. Medjutim, to ne umanjuje značaj ostalih igrača koji su i spremni i orni, i siguran sam motivisani da naprave pravi rezultat u Lučanima. Daćemo svoj maksimum da vidimo koliki je i taj naš maksimum u ovom momentu dok se ne kompletiramo.


Zaista nam to predstavlja problem u organizaciji igre, predstavlja problem u nekim varijantama koje sam želio da uigram, i tu sam bio sputan, međutim ono što smo pripremali sa momcima sa kojima raspolažemo to ćemo pokušati da sprovedemo u delo i nadam se da će nam to dati pozitivan rezultat u Lučanima. Očekuje nas vrlo teška utakmica, zaista, Lučani su igrali jako dobro kad im je bila potrebna pobeda, ali mi moramo da gledamo sebe i gde se trenutno nalazimo. Propustili smo dosta u ovom toku prvenstva, sigurno je da smo ispustili i pobedu u prethodnoj utakmici. Moramo da napravimo negde brejk i da krenemo za sad ka sredini tabele ili beg sa dna. To nam je zadatak i želim sa ekipom da se izvučem sa ovog mesta na kojem se trenutno nalazimo.


45 views

Comments


  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page