top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • PRESS Služba  FK Radnik / PR Dejan Mirčev

Izjava Dušana Đorđevića pred utakmicu sa Metalcem


Izjava Dušana Đorđevića, šefa stručnog štaba Radnika pred utakmicu sa Metalcem:


Mi smo kao zacrtani cilj imali opstanak u ligi, pogotovu zbog situacije u kojoj smo bili i sada smo negde tu blizu, ali još nije završen posao. Sa te strane nam je utakmica sa Metalcem opet jedna u nizu teških i odlučujućih. Znamo da bi, ako bi uspeli da pobedimo, posao bio završen. Isto tako znamo da ekipa Metalca dolazi sa velikim opterećenjem rezultata jer njima igra samo pobeda a opet radi se o timu koji ima kvalitet, koji ima nekoliko pojedinaca i trenera Žižića koji takođe ima dobar kvalitet, a prosto je nejasno kako su se našli u poziciju da su baš oni poslednji na tabeli. Očekuje nas teška utakmica, tvrda, baš kao što su i sve u ovom plej autu sada: tvrde, oštre, pa čak malo i ružne za gledanje ali takve su zato što se ekipe grčevito bore za opstanak, ne smeju da preuzmu nikakav rizik, da probaju da igraju bez rizika i kazne neki kiks protivnika.


Mi na svakoj utakmici idemo na pobedu. Možda nekad utisak na kraju utakmice bude takav da se ekipa nečime zadovoljila. Ne. Od kada sam ja tu na svakoj utakmici idemo na pobedu. Naravno, utakmica sama donese neka dešavanja pa posle razmišljamo da li smo ovde mogli pobediti ili smo mogli izvući neki bolji rezultat. Ne trebamo zaboraviti podatke da su rezultati ovakvi: u 11 utakmica od zimus na ovamo mi imamo dva poraza, dakle devet utakmica bez poraza i u osam nismo primili gol. To su podaci koji su fantastični i nadam se da ćemo nastaviti u sličnom stilu. Ovu ekipu krasi ogromna disciplina, ogromna defanzivna disiplina gde smo nezgodni za svakog protivnika i pokušaćemo da naravno probamo svakog da ugrozimo. Zasad je bilo tako, negde uspemo, a negde ne. - D. Đorđević


Po rečima Đorđevića, kadrovska situacija je povoljna, nema igrača koji pauziraju zbog kartona i osim Petrovića i Mitoševića koji su duže van stroja, svi su na raspolaganju za ovu utakmicu.


Comentarios


  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page