top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • PRESS Služba  FK Radnik / PR Dejan Mirčev

Izjava Slavoljuba Đorđevića pred utakmicu 30. kola MB SLS


- Poraženi smo u prethodne dve utakmice minimalnim rezultatom. U oba susreta detalji su odlučivali. I protiv TSC-a i protiv Novog Pazara bili smo ravnopravan rival, imali svoje prilike, ali smo nažalost ostali praznih šaka. Analizirali smo određene detalje i stvari koje ne bi smele da nam se ponove u narednim utakmicama.


Moji igrači, iako to nije nimalo lako, moraju da podignu glave i nastave dalje da se bore. Sigurno je da se nalazimo u psihoški teškoj poziciji posle dva poraza. Međutim, nemamo izbora, nalazimo se u teškoj situaciji i na meni i mojim saradnicima je da pokušamo da rasteretimo igrače koliko je to moguće kako bi na terenu mogli da pokažu svoj pun potencijal. Verujem u moje igrače, smatram da dobro radimo i da smo i dalje u situaciji da sami odlučujemo o svojoj sudbini.


Ekipa Napretka je značajno podigla formu u poslednje vreme, igrali su nerešeno protiv Zvezde, kolega Dragan Perišić je u kratkom roku uspeo da posloži mnogo kockica i malo im je nedostajalo da se nađu u play off-u.


Kada je moj tim u pitanju, imamo određenih kadrovskih problema, tu pre svega mislim na Sadika i Radulovića koji su imali temperaturu ali se nadam da će obojica moći da nastupe.


Za nas je svaki naredni susret utakmica sezone i tako moramo da mu pristupimo. U opticaju je još dosta bodova, ima još dosta da se igra. Od dolaska u Radnik imao sam dva cilja. Da u regularnom delu sezone budemo konkurentni a onda da u play out-u u duelu sa direktnim rivalima za opstanak probamo da dođemo do cilja. Utakmica protiv Napretka može mnogo toga da odluči, oni jesu fantastična ekipa sa mnogo dobrih igrača, međutim, da ne verujem u svoj tim i pobedu sigurno ne bih ni prihvatio zimus da dođem u Surdulicu.

45 views

Comments


  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page