top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • PRESS Služba  FK Radnik / PR Dejan Mirčev

Izjava Slavoljuba Đorđevića pred utakmicu Partizan-RadnikPartizan je na utakmici protiv Mladosti iz Lučana pokazao da izlazi iz krize. Odigrali su odličan meč, kontrolisali dešavanja na terenu i postigli tri gola. Sigurno da se vidi pečat novog trenera, Igora Duljaja, koji je uspeo da podigne ekipu.

Mislim da je nepotrebno govoriti o tome ko je favorit. Mi u Beograd dolazimo da pokušamo da se predstavimo u najboljem svetlu i uhvatimo zalet za ono što nas očekuje do kraja sezone a to je grčevita borba za opstanak. Trudim se da rasteretim moje igrače maksimalno, mada mi je jasno da im nije lako jer su pod velikim pritiskom i svaka utakmica nam je moranje i borba za goli život.

Protiv Javora smo imali mnogo prilika koje nismo iskoristili i upravo je to posledica tenzije i pritiska pod kojim igraju moji igrači. Da se ne nadam iznenađenju protiv crno-belih ne bismo ni putovali za Beograd. Fudbal je zanimljiv upravo zbog toga što se dešavaju iznenađenja. Da bismo došli u situaciju da se nadamo nečemu na stadionu u Humskoj, igrači Radnika moraju da igraju iznad svojih mogućnosti i da nas pored toga, pogleda sreća. A sreću treba zaslužiti, ona ne dolazi slučajno. Nemamo šta da izgubimo ali možemo mnogo da dobijemo u slučaju pozitivnog rezultata. Igramo utakmicu koju prati cela fudbalska javnost. Naš večiti rival poseduje izvanredan individualni kvalitet u svim linijama tima. Imaju mnogo igrača koji jednim potezom mogu da reše utakmicu, i moraćemo da budemo maksimalno skoncentrisani u svakom trenutku. Izaći ćemo hrabro na teren i sigurno se nećemo unapred predati.

19 views

Comments


  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page