top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • Press služba FK Radnik / PR Dejan Mirčev

IZJAVA TRENERA RADNIKA, SLAVOLjUBA ĐORĐEVIĆA, PRED UTAKMICU POLUFINALA KUP-a SRBIJEU kup takmičenju nema popravnog. Ono što je za nas interesantno je to da tri utakmice koje smo igrali u Kupu, u sve tri smo u prvim delovima gubili, a potom preokrenuli i prolazili dalje. Sve ekipe s kojima smo igrali su velike ekipe: i Kabel i Čukarički i TSC, a sada igramo protiv najveće. Zvezda igra kući, ima ozbiljnu ambiciju da osvoji duplu krunu i biće i više nego motivisani da nas pobede.


Što se tiče nas, mi ćemo pokušati da se pokažemo u još kvalitetnijem svetlu nego pre tri dana na Marakani. Pokušaćemo da budemo čvršći, agresivniji i da budemo konkretniji kada imamo loptu. Učinićemo sve da napravimo još veći uspeh od ovog što smo napravili do sada, jer ovi momci su već ušli u istoriju Radnika kao polufinalisti KUP-a. Ako uspemo da uđemo u finale, mislim da bi to bila jedna velika nagrada za ove momke, za ovaj klub, za ovaj grad. A ako li ne, zadovoljićemo se ovim što smo napravili, a Zvezdi ćemo čestitati i okrenuti se prvenstvu.


Prvensto i kup su dva različita takmičenja. U kupu nema popravnog, dok ga u prvenstvu ima. Kada je Crvena Zvezda protivnik, pogotovu na njihovom terenu, ne postoji mnogo načina na koje možete da igrate protiv tog tima. Razlika kod nas sada će biti ta da ćemo promeniti tim jer smo morali da odmaramo tri, četiri igrača u prvenstvu da bi za kup pokušali nešto drugo i verujem da će ovi momci doneti bolju i čvršću igru, da budemo konkretniji kada imamo loptu. Ponovo kažem, i protivik se mnogo pita, pa bi ako uspemo u tome ja bio itekako prezadovoljan, a ako ne, okrećemo se prvenstvu.


Kakvo je zdravstveno stanje golmana Kostića i koga ćemo videti na golu Radnika sutra?


Golman Kostić je nakon jakog udarca u koleno dobio veliki hematom, pa ćemo videti posle još pregleda, terapija i treninga da li će biti sto posto spreman za sutrašnju utakmicu. Ukoliko ne bude spreman sigurno je da će mali Ranđelović braniti, nevezano za njegov fenomenalni nastup na Marakani od pre tri dana. Stefan je izuzetan momak koji vredno radi. Već je branio fenomenalno i dobro se pokazao i kao dobar golman u kup utakmici protiv Kabela, a branio je na pripremama dve utakmice protiv ozbiljnih protivnika. Ko god bude stao na gol, ko god od igrača da bude igrao sutra, znam da će dati maksimum.

49 views

Comments


  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page