top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • PRESS Služba  FK Radnik / PR Dejan Mirčev

Očekivanja pred gostovanje PartizanuRadnik ovog vikenda gostuje ekipi Partizana u Beogradu. Iako je domaćin meča ujedno i favorit, surduličani odlaze put Beograda sa željom da što bolje odigraju ovu utakmicu i da pokušaju da se kući vrate neporaženi.

Nakon ovonedelljne utakmice kupa kada je Radnik pobedom nad timom Radničkog iz Kragujevca sebi obezbedio prolaz u osminu finala, atmosfera u redovima surduličana podignuta je, a samim tim i samopouzdanje.

Dosadašnji skor sa Partizanom teško je promeniti, ali kako reče Dušan Đorđević, loš skor sa Partizanom imaju svi u Srbiji, osim Crvene Zvezde i jasan je u tome da se Partizanu ne preti:

- Naravno da ne razmišljamo ni o kakvoj pretnji. Kao trener razmišljam da ekipa izgleda najbolje u ovom momentu. Šta će doneti to izdanje to ćemo videti. Da pričamo o nekom prekidu tradicije prema Partizanu, to sigurno ne,...bar u ovom momentu. Ono što je bitno jeste sigurno da je sa Partizanom uvek nezgodan momenat. Ja i sada ne razmišljam o rezultatu, samo gledam da u mom razmišljanju budem realan i ništa više od toga. Mi i dalje nismo u nekoj sjajnoj kadrovskoj situaciji. Veliki broj igrača imaju već neko vreme problem sa povredama i mi činimo sve što možemo da ih što pre vratimo u pogon. Neki od tih igrača će i biti u konkurenciji za ovu utakmicu, ali nažalost većina neće i kažem da prilično oslabljeni odlazimo za Beograd. Znamo da je Partizan favorit ali pokušaćemo da se prikažemo u najboljem mogućem svetlu. Pokušaćemo da pružimo dobar otpor i da damo sve od sebe, ali znamo i svesni smo da nam posle Partizana sledi serija utakmica za koje moramo da se spremamo apsolutno najbolje moguće i da nam od tih utakmica i tih bodova zavisi sudbina. - jasan je Đorđević- Oslabljeni jesmo što se tiče mnogih igrača, ali svakako u Beograd ne idemo tek tako. Idemo da pružimo što bolju partiju i ako Bog da i da izvučemo što bolji rezultat. Al opet, nakon ovog kola predstoje nam utakmice iz kojih trebamo da tražimo bodove. Najbitnije je da meni i svim igračima ovo sada izgleda mnogo bolje. Uz rad šefa i atmosferu koju on potencira sve postaje bolje. Rezultat toga je i poslednja utakmica Kupa gde smo ostvarili pozitivan rezultat i ja se iskreno nadam da će, ako Bog da, da krenemo iz utakmice u utakmicu. – optimističan je Vasilije Janjić.

Utakmica Partizan – Radnik igra se u nedelju na stadionu Partizana u Beogradu. Početak susreta je u 17h, prenos meča na prvom kanalu TV Arene Sport.

Kommentare


  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page