top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • Press služba FK Radnik / PR Dejan Mirčev

Radnik danas započeo pripreme. CILj: OPSTANAK U LIGIDanašnjom prozivkom i prvim treningom fudbaleri i stručni štab Radnika započeli su pripreme za prolećni nastavak takmičenja u okviru Mozzart Bet Super lige Srbije.


Čin same prozivke obeležilo je i predstavljavljanje novog/starog šefa stručnog štaba Slavoljuba Đorđevića, sa kojim je ovdašnji superligaš zabeležio istorijski uspeh na kraju sezone 2020/21 kako u Super ligi, tako i u Kup takmičenju.


Prvoj prozivci odazvala se većina igrača koji su nosili dres Radnika u jesenjem delu sezone, ali i Vuk Mitošević koji je zbog ozbiljne povrede travnati teren napustio sredinom aprila.


Igrače je u ime uprave kluba pozdravio sportski direktor Darko Gašić, poželevši im pre svega dobro zdravlje i puno uspeha u nastavku sezone:

- Imali smo dugu pauzu i nadam se da ste se fizički i psihički odmorili i napunili baterije da ostvarimo glavni cilj u ovoj sezoni- opstanak.

Nova teretana je gotova, dolaze nova pojačanja u narednim danima i doveli smo stručni štab koji je već bio kod nas u klubu i napravio istorijske rezultate.


Saša Radulović je novi šef skautig službe i biće direktno vezan za selekciju. Nakon mog i Slavoljubovog razgovora, koji je trajao više od tri sata, u prvih pet minuta znali smo obojica šta želimo i koji nam je zajednički cilj: opstanak u ligi i da nema nazad. Nadam se i sada na početku da ćemo ostvariti sve ove ciljeve koje smo zacrtali. - naglasio je Gašić i iskoristio priliku da se zahvali bivšem šefu stručnog štaba Simi Kruniću na odluci da preuzme ekipu u teškom momentu nekoliko kola pre kraja polusezone.

Prisutne je potom pozdravio i šef stručnog štaba, Slavoljub Đorđević:

- Želim vam najpre zdravlja i sreće. Cilj pred nama je jednostavan i takav kakav je. Da bi opstali u ligi ne možete ni vi sami ni ja sam. Svi ovde guraju taj kamen, Sizifov posao, i ako jedan ne bude gurao u problemu smo. Vi ste na mestu koje apsolutno ne zaslužujete. Videćete i sami po analizama gde ste gubili bodove i načine na koje ste ih gubili. Kažem, sada da je pred nama veoma težak posao. Imaćemo petnaestak vrlo ozbiljnih treninga gde ćemo raditi na snazi, trčanju i taktici, pripremama utakmice. Moramo svi da verujemo. Ako ispadnemo iz lige, nisam ja ispao, niste ni vi…ispali su svi. Moraće da se radi, a ko bude sumnjao...i to rešavamo. Sve što je bilo zaboravite i krećemo od nule. Najbitnije je da se ponovo napravi energija u timu. Očekujemo i nova pojačanja i dobićete već danas plan i program rada, treninga i obroka. Manje će biti vremena za odmor, ali o svemu ćemo se dogovarati jer je sve i na nama. Želim vam još jednom zdravlja i sreće, veru u sebe a ostalo je Božja pomoć i uradićemo sve da ostanemo u ligi. - istakao je Đorđević. Novi stručni štab Radnika činiće i pomoćni trener Predrag Ranđelović a kondicioni trener ekipe biće Milovan Matijašević.


foto: FK Radnik

Comments


  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page