top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • Radnik Surdulica

RADNIK DANAS ZAPOČEO ZIMSKE PRIPREME


Pripreme za nastavak prvenstva i novu polusezonu danas je započeo i Radnik iz Surdulice.

Testiranjem igrača, lekarskim pregledom i testovima fizičke izdržljivosti danas su u Surdulici započele zimske pripreme ovdašnjeg superligaša za nastavak prvenstva. Prvi deo priprema odradiće se u Surdulici na terenu sa veštačkom travom, dok će drugi deo priprema za prolećni deo sezone 2020/21 fudbaleri Radnika odraditi u Antaliji.


Današnjoj prozivci prisustvovalo je 30 igrača, a nakon prozivke fudbalere je pozdravio predsednik kluba, Stanislav Tončev, poželevši im najpre dobro zdravlje i puno uspeha u nastavku prvenstva:


„Želim Vam najpre dobro zdravlje, jer je u godini za nama zdravlje bilo najveća privilegija. Pandemija koja nas je zadesila bila je najveći udarac kako čovečanstvu tako i svetskom sportu. To se naravno odrazilo i na naš klub, ali ste svedoci da smo nastojali da se to najmanje oseti i kod zaposlenih u klubu i u igračkom kadru i trudićemo se da tako bude i nadalje. Što se tiče našeg cilja za nastavak prvenstva, na prvom mestu je to da Radnik bude tim koji će se odvojiti od ekipa koje se bore za opstanak u ligi i prelazak u grupu timova u gornjem delu tabele jer smatram da je to moguće. Mi ćemo se potruditi i nadalje da Vam pružamo što bolje uslove, a vi ste tu da nam uzvratite dobrim rezultatima i da pokažete da nije slučajnost biti na devetom mestu tabele. Kada kažem da ćemo nastaviti sa poboljšanjem uslova, pre svega mislim na renoviranje svlačionica i kupovinu poslovnog prostora tržnog centra na samom stadionu a u cilju preseljenja klubske teretane. Želim Vam još jednom dobro zdravlje i srećan put na pripreme u Tursku, a u nastavku prvenstva svima nama puno uspeha“


budući izgled svlačionica FK Radnik


Potom se igračima obratio i sportski direktor Radnika, Darko Gašić:

„Želim Vam puno zdravlja i uspeha u narednoj godini i da ostvarite sve ciljeve koje ste zacrtali. Mi svi imamo jedan zajednički cilj u predstojećem periodu, a on je taj da svima pokažemo da nismo slučajno na ovoj poziciji tabele i to nam je korak više pa nam to može i biti reper za sledeće sezone. Poželeo bih dobrodošlicu novim igračima, i oni nisu slučajno ovde. Pratili smo njihove igre, a na njima je da pokažu da smo ih s pravom doveli ovde i da mogu više da urade. Što se tiče igrača sa pozajmice i naših momaka iz omladinske škole trebaju znati da imaju mogućnost da pokažu šta mogu i šta znaju i da nas ubede da zaslužuju da budu tu i postanu prvotimci vrlo brzo. Predsednik Tončev ulaže puno energije i evo sredstva su nam sada omogućena pa u ime sportskog sektora veliko hvala na tome i potrudićemo se da opravdamo to poverenje, a naše je da ga nateramo da na leto budu još neke nove stvari koje su u našem zajedničkom interesu“.


Šef stručnog štaba, Slavoljub Đorđević takođe je poželeo dobrodošlicu igračima i ukazao na kratak period priprema uprkos dugom prvenstvu, poželeo uspeh u radu i nastavku započetog:

"Naravno da nismo slučajno ovde gde jesmo. Pokazali smo da imamo kvalitet i samo možemo da idemo prema vrhu. Za vreme priprema imaćemo nove metode treninga u odnosu na treninge za vreme trajanja prvenstva i usklađivaćemo u skladu sa vremenom i vremenskim uslovima. Trebaće nam da u ovom kratkom periodu najpre sačuvamo zdravlje. Ovo što mi radimo odjeknulo je daleko i trebamo to čuvati i ići prema još boljem. Svima želim puno zdravlja, sreće i uspeha u godini koja je pred nama."


Za pripreme u Surdulici Radnik će imati nedelju dana, dok će put Antalije krenuti 15.januara i biti tamo petnaest dana. Za to vreme odigraće četiri kontrolne utakmice. Prva je zakazana za sredu 13.januara, kada će Surduličani ugostiti Prvoligaša iz Leskovca, ekipu FK Dubočica, a ostala tri meča zakazana su za drugi deo priprema u Turskoj: KHIMKI – RADNIK(20.01), RADNIK - DINAMO TBILISI(23.01) RUKH – RADNIK(27.01).


Comentários


  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page