top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • Radnik Surdulica

Radnik je danas promovisao novog šefa stučnog štaba.Dušan Đorđević doskorašnji trener jedne od najboljih ekipa u zemlji vodiće u narednom periodu tim iz Surdulice, a priliku da debituje na klupi Radnika imaće na domaćem terenu u utakmici sa ekipom Vojvodine.


Novog šefa stručnog štaba predstavio je Darko Gašić, sportski direktor Radnika:


- Našem klubu i meni lično je velika čast i zadovoljstvo što smo doveli Dušana Đorđevića. Nekoliko godina pratimo njegov rad, još iz perioda dok je vodio srpsku ligu.

Do skoro, Dušan Đorđević je kao trener radio u Čukaričkom, klubu koji je uspešno igrao Evropu a prošlu sezonu je završio kao treći u prvenstvu Srbije. Đorđević je trener sa velikim iskustvom, uspeo je da se kroz svoju karijeru formira kao takmičar i kao stvaralac a to je ono što mi kao klub sada tražimo. Mi kao klub ćemo obezbediti uslove za rad i dati vremena novom stručnom štabu da sprovede svoje ideje kroz trening i utakmice. Oduševljeni smo jer novi trener dolazi veoma motivisan u naš klub i spreman je da se suoči sa svim problemima koje imamo zbog rada u prethodnom periodu.


Impresije na doček od strane Surduličana i prve utiske, izneo je i sam trener Đorđević:


- Iznenađen sam organizacijom kluba, same saradnje i komunikacije sa svima u klubu.

Ja sam sam po sebi veoma ambiciozan i do skoro sam radio u klubu koji isto tako ima ogromne ambicije. Ja ću probati da u najkraćem mogućem roku neke svoje ideje, neke svoje zamisli ostvarim, da možda ekipa igra onako dopadljiv, žestok fudbal, napadački fudbal, ali za sve to je potrebno neko vreme. U fudbalu nikada nema dovoljno vremena, sada smo imali bukvalno tri, četiri dana do prve utakmice. Posle Vojvodine sledi nam meč sa TSC-om a potom idemo na Čukarički i mogu reći da je pred nama težak raspored i uz to imamo puno povređenih igrača.


Dolaskom Đorđevića došlo je i do promene u stručnom štabu. Na poziciji pomoćnog trenera biće njegov dugogodišnji saradnik Miloš Lukić, a u skorije vreme će se popuniti i pozicija kondicionog trenera.


Na pitanje novinara kakav se ishod očekuje već u meču Radnika i Vojvodine, Đorđević veruje da će se prva reakcija na promenu trenera odraziti baš kao kroz dolazak nove energije, veće samopouzdanje i da veruje u ovaj tim i njegov kvalitet.

Comments


  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page