top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • Press služba FK Radnik / PR Dejan Mirčev

Radnik pred gostovanje u Milanovcu


U okviru dvanaestog kola Super lige Srbije, ekipa Radnika u odlazi ovog vikenda put Gornjeg Milanovca gde će snage odmeriti sa tamošnjom ekipom FK Metalca.                                         


Niz dobrih rezultata itekako hrabri Surduličane pred ovo neugodno gostovanje timu koji je takođe u dobroj seriji, no ipak u ovaj meč ulaze sa imperativom pobede.


“Sigurno je da nas očekuje jedna jako, jako teška utakmica. Idemo ekipi koja je na prvom mestu predvođena dobrim trenerom, ekipi koja je jedno od najvećih iznenađenja u prvenstvu, u poslednja četiri kola nisu izgubili ni jednu utakmicu. Metalac je ekipa koja zna šta hoće, zna šta želi, sada igraju kući i sigurno će sve uraditi da nas pobede.” - jasan je pred polazak na put trener Slavoljub Đorđević.


“Što se nas tiče, mi smo u dobroj formi, po meni, igramo jako dobro, služe nas rezultati i bez obzira na kadrovsko stanje, mislim da ćemo odigrati jednu dobru utakmicu i ja se iskreno nadam pobedi. Raspolažemo dobrim brojem igrača. Jedan deo je, što zbog povreda, što zbog premora odmarao dosad, tako da su i svi oni koji su odigrali kup utakmicu ove nedelje samo potvrdili ono što ja mislim o njima, a to je da su itekako dobri i imaju iste statuse kao igrači sa većom minutažom. Sigurno je da postoji jedna doza umora nakon utakmice koja se odigrava jednom u životu, mislim na kup utakmicu, gde smo imali i fizička i emotivna pražnjenja, ali smo imali dovoljno vremena da se odmorimo  i pripremimo za redovne mečeve prvenstva.”- dodaje Đorđević.


Kada je reč o zdravstvenom biltenu Radnika, blage prehlade bile su uzrok izostanaka Pavlova i Makarića na treniznima, a put Milanovca zbog povreda neće krenuti Danoski, Brkić i Islamović. I pored toga, sa velikim optimizmom strateg Surduličana veruje u odigravanje jedne dobre utakmice u gostima sa pozitivnim rezultatom.


Utakica Metalac– Radnik igra se u ponedeljak na stadionu FK”Metalca” u Gornjem Milanovcu, a početak susreta zakazan je za 17 časova.

Comentários


  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page