top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • Press služba FK Radnik / PR Dejan Mirčev

Radnik pred meč 8. kola


Večerašnjom utakmicom na “Karađorđu” u Novom Sadu, Vojvodina i Radnik otvaraju 8. kolo Super lige Srbije. Vrlo motivisana oba tima najavljuju čvrstu i borbenu utakicu. Domaćin meča iza sebe ima samo jedan poraz, i to iz prošlog kola, a Radnik bi da iznenadi favorita meča i pokupi bodove.


Pred polazak na put, u Radniku je održana konferencija za medije, na kojoj je trener Đorđević jasno izneo očekivanja Surduličana:


“Gostovanje u Novom Sadu nam pada u jednom teškom momentu posle poraza kući, a sa druge strane ekipa Vojvodine ima poraz u prošlom kolu posle Javora iz Ivanjice te mogu da kažem da nas čeka jedna vrlo teška, jedna prava takmičarska utakmica. Igramo sa  ekipom koja je u samom vrhu srpskog fudbala, ima jednog od najboljih trenera u ligi i kao što su stalno i danas će biti jako motivisani da naprave dobru uvertiru pred utakmicu u Evropi koju igraju. Što se nas tiče mi u hodu pokušavamo da rešimo neke stvari, momci su i ove nedelje radili dobro, isto kao i pred Inđiju, radili su jako kvalitetno i rezultat nije pravo merilo onoga što se dešavalo na terenu, tako da očekujem da u Novom Sadu popravimo utisak od prošle nedelje.


Iako je Vojvodina favorit na meču, Đorđević naglašava da će Radnik igrati po kreiranom planu, ali o tome više na terenu:


“Fudbal je živa igra. Igraćemo onako kako nam protivnik dozvoli, sigurno je da se nećemo samo braniti, ali da nećemo ni srljati. Mi imamo neki plan, znamo šta hoćemo, videćemo da li ćemo uspeti da to ostvarimo. Vojvodina je jako dobra i čvrsta ekipa, jaki u defanzivnim i ofanzivnim prekidima, jako su agresivni, imaju sve što i treba da ima ekipa u vrhu, ali postoje i neke stvari koje su im slabije i mi ćemo pokušati da to iskoristimo i probamo da ugrozimo protivnika.”


Utakmica Vojvodina – Radnik igra se večeras od 18:00, a direktan prenos obezbeđen je na prvom kanalu TV Arene Sport.コメント


  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page