top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • Radnik Surdulica

Radnik pred poslednje gostovanje pre zime


Poslednji meč u gostima pre zimske pauze, Radnik odigrava u Senti, gde će snage odmeriti sa ekipom TSC-a iz Bačke Topole.


U trenutku odigravanja 18.kola prvenstva Radnik se nalazi na sredini tabele, na desetoj poziciji, sa ukupno 24 boda, dok je domaćin meča sa utakmicom manje, dva mesta niže i sa ukupono 21 bodom.


„Igramo sa ekipom TSC-a koja po meni ima kvalitet za prve četiri ekipe i to su pokazali prošle godine. Imali su slabije rezultate jer su igrali Evropu, a Evropa kolko je dobra za igranje, tolko zna i da uzme danak kada igrate na više frontova. Dobra su ekipa sa odličnim trenerom, dugo igraju zajedno, dobro se poznaju. Igrati protiv jedne takve ekipe, mislim da će biti teško.“ - jasan je trener Radnika Slavoljub Đorđević


„Mis mo u jako dobrom ritmu. Ovi momci su i sad protiv Proletera pokazali jedan pravi karakter. U seriji smo dobrih rezultata, ali i teških utakmica. Smatram da, bez obzira na neke kadrovske probleme i samim tim probleme oko sastava tima za ovu utakmicu, idemo u Sentu da igramo čvrsto i sve ćemo učiniti da napravimo pozitivan rezultat“.


Zbog povreda nekolicine igrača, stručni štab Radnika trenutno ima problem u zadnjoj liniji. Za ovu utakmicu Đorđević neće moći da računa na kapitena Stevanovića, kao ni na Pejčića, Radmanovca i Brkovića koji su već duže vreme na poštedi zbog povreda. Đorđević navodi da u ekipi postoje kvalitetni momci kao adekvatne zamene i veruje da će ekipa odigrati na svom nivou.


Utakmica TSC – Radnik igra se u petak od 16h na stadionu u Senti, a TV Arena sport 1 obezbedila je multi TV prenos meča.

Comments


  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page