top of page

U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

  • Press služba FK Radnik / PR Dejan Mirčev

Radnik promovisao novog trenera

Radnik je pred meč sedmog kola promovisao novog šefa stručnog štaba.


Gašić i Đorđević


Na konferencije za medije koja je upriličena za ovu čast, sportski direktor supeprligaša ovog dela Srbije, Darko Gašić, novinarima je predstavio novo lice koje će biti na čelu stručnog štaba, osvrćući se nakratko na ambicije s početka sezone i rezultate tima što je i iniciralo kadrovsku promenu:


„U šestu sezonu smo ušli sa dosta optimizma. Zadržali smo kostur ekipe i paralelno sa tim doveli tri pojačanja. Prvi dan priprema smo započeli tako da sa tom ekipom i završimo prvi deo sezone. Pobeda nad Voždovcem nam je dala vetar u leđa, no, nažalost posle toga nismo imali sreće i ušli smo u seriju loših rezultata što je moralo rezultirati promenama. Vođeni isključivo principima našeg kluba da šef bude mlada osoba sa visokim ciljem u životu, gde će Radnik da mu bude jedan veći deo karijere i odakle bi želeli da ga plasiramo u veći evropski klub, svojim kvalitetima prilikom našeg izbora nametnuo se g-din Slavoljub Đorđević. Zadovoljstvo mi je i čast da se sa novim trenerom prepoznamo u idejama, prepoznali smo se u željama, i drago mi je što posle rada u Crvenoj zvezdi i jednoj velikoj karijeri koju je imao, dolazi u Surdulicu vrlo motivisan“


Stručnjak koji je odveo omladince Crvene zvezde do osmine finala Lige šampiona (iz grupe u kojoj su bili BajernOlimpijakos i Totenhem), uzvratio je rečima da mu je velika čast i privilegija što je stigao u Radnik:


“Želim da se zahvalim rukovodstvu na ukazanoj šansi. Radnik po organizaciji i uslovima zaslužuje da bude stabilni superligaš i obećavam da ćemo stručni stab i ja i momci koje treniram dati sve od sebe da tako i bude. Radnik ima dobru ekipu, niz nekih okolnosti je napravio to da budu u ovoj situaciji u kojoj su sada, ali ja verujem u njih, verujem u moj stručni stab, verujem u sebe i siguran sam da ćemo ubrzo ovo da popravimo i da će Surduličani biti prezadovoljni klubom.” – kaže Đorđević.


Nakon dvonedeljne pauze koju je Radnik iskoristio za mini pripreme tima u Vrnjačkoj Banji, nailazi sedmo kolo kada Surduličani na domaćem terenu dočekuje superligaša iz Inđije. Novi trener veruje da će rezultat rada na ovim pripremama već možda biti viđen na toj prvoj utakmici:


“Na ovim mini pripremama upozao sam se sa ekipom i radili smo na nekim novinama, pa se nadam da će to već danas i rezultirati. Inđija je dobra ekipa koja je selektirana jako oprezno, dve od tri poslednje utakmice su pobedilii i ovde dolaze sa velikim samopouzdanjem. Ova liga je jako dugačka, svaki bod je veliki. Mi se spremamo i uz Božju volju očekujemo povoljan rezultat. Sportska trema je dobra stvar, jer vam pomaže da budete fokusirani, a strah,…strah kod mene ne postoji, takav mi je karakter – dodao je na kraju Đorđević.


Utakmica 7. kola SL igra se danas na Gradskom stadionu u Surdulici, početak susreta u 17 h.

Comentarios


  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
thumbnail.png
Ključne reči
bottom of page