U varijanti sajta za mobilne telefone Refresh stranice omogućuje čitanje vesti u pojednostavljenom prikazu

U SMIRAJ PRELAZNOG ROKA RADNIK POJAČAN NOVIM ŠTOPEROM I ISKUSNIM OFANZIVCEM

Nemanja Subotić i Dušan Brković nova su lica u redovima surduličkog superligaša.

Iskustvo i kvalitet bili su odlučujići faktori da se poveća konkurentnost na ovim pozicijama a otuda i valjan razlog zašto su i čekani poslednji dani prelaznog roka.

Subotić(28), inače rođeni Beograđanin, u Surdulicu stiže iz niškog Radničkog, a inostranog iskustva nakupio je u kazahtanskom premijerligašu Tarazu i slovačkom Seredu. Bivši je igrač Vojvodine, a nastupao je i za Bežaniju i Budućnost iz Dobanovaca.

I Štoper Brković(31), rođeni Užičanin, u Radnik dolazi sa velikim inostranim stažom. Najveći deo proveo je u Mađarskoj gde je nastupao za Diósgyőri VTK i Debreceni VSC. Igrao je u letonskoj Rigi i izraelskom Hapoelu.

“Nemanja Subotić dolazi iz Radničkog iz Niša gde je u proteklih devet meseci imao status standardnog igrača. Iskreno verujemo da će biti veliko pojačanje za nas. Najviše može da pruži na poziciji ofanzivnog i centralnog veznog, a moze da pokrije i poziciju levog krila po potrebi. Dušan Brković kod nas dolazi kao vrlo iskusan internacionalac sa najvećim stažom igranja u Madjarskoj. U svojoj poslednjoj sezoni u Diósgyőri VTK je bio i kapiten ekipe. Verujemo da će osim kvaliteta, doneti iskustvo koje nam je ove sezone u ponekim situacijama nedostajalo.” – ističe sportski direktor Radnika, Darko Gašić.

Nemanja Subotić ugovor sa Radnikom potpisao je na dve godine, dok je Dušan Brković potpis na ugovor o igranju stavio do kraja ove sezone. 

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
Aktuelne vesti
ling-long-najava-2.jpg
Ključne reči

Kontaktirajte nas

"Vase Smajevića" BB

17530 Surdulica

Tel/Fax: 017/814-114

E-mail: fkradniksurdulica@gmail.com

            fkradnik.pres@gmail.com

            marketing.fkradnik@gmail.com

logo mts 2.png
desktop-logo.png
new city logo 1200.jpg
Knauf Insulation Logo.jpg

​​​FK RADNIK / FC RADNIK

© 2015 - 2020 by BL DESIGN